EN
Okulumuz
Misyon ve Vizyon
Tanıtım
Stratejik Plan
Fotoğraf Albümü
Rakamlarla Okulumuz
Projelerimiz
Bize Ulaşın
İdari
Yönetim
Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Danışma Kurulu
İdari Personel
Bölümler
Bilgisayar Teknolojileri Bölümü
Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü
Elektronik ve Otomasyon Bölümü
Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
Gıda İşleme Bölümü
Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü
Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü
Yönetim ve Organizasyon Bölümü
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Danışmanları
Öğretim Elemanları Görüşme Saatleri
Değişim Programları
Uzaktan Eğitim
Üniversite Seçmeli Dersler
Staj
Program Kılavuzu
İç Kontrol
Müfredat Güncelleme Çalışmaları - 4 (Gıda Teknolojisi Programı)
Haberler
Müfredat Güncelleme Çalışmaları - 4 (Gıda Teknolojisi Programı)
31 Ekim 2024 Perşembe
Müfredat Güncelleme Çalışmaları - 4 (Gıda Teknolojisi Programı)
31 Ekim 2024 Perşembe
81 Görüntüleme
Yazdır
Tweet
Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Programı’nın Müfredatının Geliştirilmesi ve İstihdama Yönelik Dış Paydaş görüşlerinin alınması amacıyla bölümün dış paydaşlarından olan meslek örgütleri, oda başkanlıkları, kamu kurum ve özel sektör çalışanlarının sürece dahil edildiği iki farklı toplantı gerçekleştirilmiştir.
Bölümün Öğretim Elemanları 30.10.2024 tarihinde saat 10.00’da gerçekleştirilen ilk toplantıda Tokat Gıda Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Gıda Mühendisi Dr. Nurcan ÖZEL, Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü’nde görevli Gıda Yüksek Mühendisi Zeynep ERDOĞAN ile, 30.10.2024 tarihinde saat 12.00’da gerçekleştirilen ikinci toplantıda ise Özkaleli Gıda Sanayi A.Ş.’de sorumlu Gıda Mühendisi Ayşe ÖZCAN ve fabrika sahibi Orhan ÖZKALELİ ile bir araya gelmişlerdir.
Toplantıda ilk olarak Gıda İşleme Bölüm Başkanı Doç.Dr. Esma Nur GEÇER tarafından katılımcılar güncel müfredatta yer alan dersler ve ders içerikleri hakkında bilgilendirilmiştir. Sonrasında ise sektör temsilcilerinden sektörün ara eleman düzeyindeki bilgi ve beceri noktasındaki beklentileri konusunda görüşleri değerlendirilmiştir.
Öğrencilerin sektörün ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak kalifiye elemanlar olarak yetiştirilmesini temin etmek adına yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunulmuştur. Sektörün kadrosunda gıda teknikeri istihdam etme konusu ve bunu temin edebilmek için neler yapılabileceği tartışılmıştır.
Toplantı kapsamında paydaşların öneri ve tavsiyeleri alınmıştır.
Toplantı Tutanağı-1
Toplantı Tutanağı - 2
Toplantı Raporu
‹
›
×
Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Zile Meslek Yüksekokulu, Mümtaz Turgut Topbaş Kampüsü, Yunus Emre Mh.,Çekerek Cad., No:50, 60400, Zile/TOKAT
Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.