Tek Ders Sınav Duyurusu

Tek Ders Sınav Duyurusu

•  23 Şubat 2021 Salı

Tek Ders sınavı 3 Mart 2021 tarihinde yapılacaktır. Bu tarihe kadar öğretim elemanları ue.gop.edu.tr adresini soruları yüklemiş olacaklardır. Öğrencilerimiz cevapları 3.3.2021 tarihi saat:23:59'a kadar sisteme geri yüklemeleri gerekmektedir.

1. Bütünleme not girişleri tamamlandıktan sonra Tek Dersi kalmış son sınıf öğrencileri sistem tarafından otomatik olarak belirlenecek
2. Öğrencilerin Tek Ders dönemi ders kayıtları sistem tarafından yapılacak
3. Öğrencilerin ders kayıt bilgileri UZEM sistemine aktarılacak
4. Öğrenciler ve öğretim elemanları UZEM sistemine girdiklerinde Tek Ders Döneminde dersleri karşılarına gelecek
5. Ödev veya sınav uygulaması UZEM üzerinden yapılacak
Not: Tek Ders sınavı için öğrencilerimizin başvuru yapmasına gerek yoktur.