2020-2021 Bahar Yarıyılı Eğitim Öğretim Süreci Planlaması

•  19 Şubat 2021 Cuma

Yüksekokulumuzda 2020-2021 Bahar Yarıyılı Eğitim Öğretim Süreci Online olarak UZAKTAN EĞİTİM ile yapılması planlanmıştır.

Dersler ue.gop.edu.tr web sayfasın üzerinden işlenecektir.

Arasınav, Yarıyıl Sonu Sınavı, Bütünleme Sınavı ve Tek Ders Sınavı gibi ölçmeye yönelik değerlendirmeler, öğrencilerle paylaşılacak olan ödev, proje, açık uçlu soru vb. yöntemler vasıtasıyla ue.gop.edu.tr TOGÜ UZEM adresi üzerinden yapılacaktır.

İlerleyen günlerde Covid-19 Pandemisi’nin seyrine göre Cumhurbaşkanlığı, Sağlık Bakanlığı ve YÖK’ün vereceği kararlar dikkate alınarak eğitim-öğretim süreçlerinde güncellemeler yapılabilir. Bu konu hakkındaki gelişmeler ve değişiklikler Yüksekokulumuz öğrencilerine duyurulacaktır.