2020-2021 Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları

2020-2021 Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları

•  14 Şubat 2021 Pazar

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılı öğrenci ders kayıtları, öğrenci bilgi sistemi (obs.gop.edu.tr) üzerinden 15-21 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Öğrencilerimiz kullanıcı adı ve şifreleri ile sisteme giriş yaptıktan sonra Ders ve Dönem İşlemleri altında bulunan Ders Kayıt alanına girerek ilgili döneme ait derslerini seçebileceklerdir.

Öğrencilerimizin ders seçimlerini yaparken varsa alt dönemlere ait almadıkları dersleri ve ilgili döneme ait tüm dersleri seçtiklerinden emin olarak ders kayıtlarını onaylamaları gerekmektedir. Öğrencilerimiz ders kayıtları ile ilgili yardıma ihtiyaç duymaları halinde sistem üzerinden Öğrenci Danışmanlarına mesaj gönderebilirler.

22-28 Şubat arası danışmanlarınız derslerinizi onaylayacaktır. Derslerin onaylandığını obs sistemi üzerinden takip etmeyi unutmayınız.