Temel Girişimcilik ve İş Planı Eğitimi

Temel Girişimcilik ve İş Planı Eğitimi

•  17 Aralık 2020 Perşembe

Tokat Teknopark ve TOGÜ TTO olarak 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 10:30 - 11.30 arasında "Temel Girişimcilik Eğitimi" ve yine aynı gün 13.00 - 15:00 arasında "İş Planı Eğitimi" çevrimiçi (online) olarak düzenlenecektir. Eğitimler Üniversitemizde öğrenim gören tüm öğrencilerimizin katılımına açıktır.  Eğitime katılmak için aşağıda yer alan formu doldurarak başvurunuzu bize ulaştırabilirsiniz. Vermiş olduğunuz iletişim bilgileri üzerinden sizinle etkinlik detayları paylaşılacaktır.

Temel Girişimcilik ve İş Planı Eğitimi'nde Görüşmek Dileğiyle...

TOGÜ Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü

Temel Girişimcilik Eğitimi: 10.30-11.30