Yetenek Kapısı Platformu

Yetenek Kapısı Platformu

•  3 Kasım 2020 Salı

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (KARMER) Üniversitemizde verilen akademik bilgilerin yanı sıra öğrencilerimizin kariyer gelişimlerine destek vermeyi ve farklı kariyer imkânlarına erişimini kolaylaştırmayı önemsemektedir. Bu kapsamda Kariyer Merkezimiz tarafından, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, öğrencilerimizin iş/staj imkânlarından ve kariyer olanaklarından haberdar olup kolayca başvuru yapabileceği, profesyonel kariyer danışmanlığı hizmeti alabileceği "Yetenek Kapısı" platformu hizmete sunulmuştur.

Detaylı bilgi için tıklayınız