Ders Programı ( Güz Dönemi Pandemi süresince uzaktan eğitim sistemi ile uygulanacak ders programı)

•  4 Ekim 2020 Pazar

Güz Dönemi Pandemi süresince uygulanacak olan ders programı için tıklayınız

• 2020-2021 Güz dönemi pandemi süresi boyunca bu ders programı takvimi ile uzaktan eğitim ile devam edecektir.
  • 5-9 Ekim haftası oryantasyon haftası olarak planlanmış. Derslere girilerek Öğretim elemanları tarafından sizlere bilgilendirmeler yapılacaktır.
  • 5-9 Ekim haftası ilk hafta olduğu için bazı aksaklık yaşanma olasılığı vardır. Bu durumun öğrencilerimiz tarafından anlayışla karşılanacağını düşünüyoruz.
  • Öğrencilerimizin uzaktan eğitim derslerini izleyebilmeleri için internet bağlantılı bilgisayar, tablet veya cep telefonuna ihtiyaçları vardır.
  • Öğrencilerimizin uzaktan eğitim sistemine girebilmeleri için yapacakları konusunda bilgilendirmeye ulaşmak için tıklayınız.
  • Uzaktan eğitim sistemine https://ue.gop.edu.tr adresinden giriş yapabilirsiniz.
  • Uzaktan eğitim portalına giriş yaptığınızda karşınıza almış olduğunuz dersler otomatik olarak çıkacaktır. Yada sol taraftaki menü’den Kontrol Paneline tıklayarak derslerinize ulaşabilirsiniz.
  • Dersin üzerine tıklayarak dersle ilgili uzaktan eğitim derslerine ulaşabilirsiniz. Derse katılabilmek için öğretim elemanını dersi başlatmasını beklemeniz gerekmektedir. Öğretim elemanı dersi başlattıktan sonra 3-5 dakikan öğrencilerin derse giriş yapmasını bekleyecektir.