4 Ders sınavı ve Tek ders sınavı sonucundan mezun olan öğrencilerimizin diplomaları hakkında

•  24 Eylül 2020 Perşembe

4 Ders sınavı ve Tek ders sınavı sonucundan mezun olan öğrencilerimizin diplomaları hazırdır.

Pandemi dolayısı ile diplomalarını karyo ile almak isteyen öğrencilermiz;

Ek'teki dilekçeyi eksiksiz olarak doldurmalıdır.

Bu dilekçe ile birlikte Öğrenci Kimlik Kartı’nıda Kargo veya posta yolu ile yüksekokulumuza gönderilmelidir, Kimlik kartı göndermeyen öğrencinin diploması gönderilmeyecektir.

Öğrenci Kimlik kartlarını kaybeden öğrencilerimiz bulundukları yerlerde yerel gazeteye kayıp ilanı verecekler.Yayınlanan kayıp ilanlı gazeteyi ve Banka dekontunuda Diploma talep dilekçeleri ile birlikte posta yolu ile Yüksekokulumuza ulaştırmaları gerekmektedir.

Kayıp Kimlik kartları için Ziraat Bankası TR210001000239352153995001 nolu İBAN numarasına 30 TL. yatırmaları gerekmektedir.

Kargo masrafları öğrencilerin kendileri tarafından ödenecektir.

Kargo öğrencilerin dilekçelerinde belirtilen adrese gönderilecektir.

Kargodan doğacak bütün sorumluluklar öğrenciye aittir.

Diploma isteme Dilekçe Örneği