Pandemi Dolayısı ile Diploma İşlemlerinin Posta Yolu İle Yapılması İçin Gerekli İşlemler ve Dilekçe Örneği

•  10 Temmuz 2020 Cuma

Öğrencilerimiz Ek'teki dilekçeyi eksiksiz olarak doldurmalıdır.

Bu dilekçe ile birlikte Öğrenci Kimlik Kartı’nıda Kargo veya posta yolu ile yüksekokulumuza gönderilmelidir, Kimlik kartı göndermeyen öğrencinin diploması gönderilmeyecektir.

Eski mezun öğrencilerimiz ( Ellerinde Geçici Mezuniyet Belgesi olanlar ) Geçici mezuniyet belgelerinin asıllarını dilekçeleri ile Yüksekokulumuz adresine postalayacaklardır. Geçiçi mezuniyet belgesini göndermeyen öğrencinin diploması gönderilmeyecektir.

Öğrenci Kimlik kartlarını kaybeden öğrencilerimiz bulundukları yerlerde yerel gazeteye kayıp ilanı verecekler.Yayınlanan kayıp ilanlı gazeteyi ve Banka dekontunuda Diploma talep dilekçeleri ile birlikte posta yolu ile Yüksekokulumuza ulaştırmaları gerekmektedir.
Kayıp Kimlik kartları için Ziraat Bankası TR210001000239352153995001 nolu İBAN numarasına 30 TL. yatırmaları gerekmektedir.

Kargo masrafları öğrencilerin kendileri tarafından ödenecektir.

Kargo öğrencilerin dilekçelerinde belirtilen adrese gönderilecektir.

Kargodan doğacak bütün sorumluluklar öğrenciye aittir.

Diploma isteme Dilekçe Örneği