Uzaktan Eğitim İle Yapılacak Olan Vize Sınavları Hakkında Önemli Bilgilendirme

•  27 Nisan 2020 Pazartesi

Uzaktan Eğitim İle Yapılacak Olan Vize Sınavları Hakkında Önemli Bilgilendirme

1. Vize Sınavları uzemportal.gop.edu.tr üzerinden yapılacaktır.
  2. Her öğrenci uzemportal.gop.edu.tr adresine girip almış olduğu her derse kayıt olması gerekmektedir. Kayıt olunmayan dersin sınavda için verilen ödevine göremezsiniz.
  3. Ödevlerin sistem üzerinden nasıl görülüp, cevaplandırıp, geri nasıl göndereceğiniz konusunda Zile myo web sayfası, facebook sitesi ve Öğrenci whatshap guruplarından Cuma gününe kadar bilgilendirileceksiniz.
  4. Yapmış olduğunuz ödev dosyasının ismini “Adınız soyadınız, Numaranız, Dersin adı, Bölümünüz” şeklinde koymanız gerekmektedir. Ayrıca ödev dosyanızın içinede “Adınızı Soyadınızı, Bölüm ve Numaranızı” yazmayı unutmayınız.