Şampiyon Takımın Yüksekokulumuzu Ziyareti

Şampiyon Takımın Yüksekokulumuzu Ziyareti

•  11 Mart 2020 Çarşamba

KYK Zile Futbol Takımı Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Bölge Turnuvaları öncesi Tokat'ta yapılan Kredi Yurtlar Kurumu Futbol takımları maçlarında üst üst'e 4. kez şampiyon olan Zile KYK Futbol takımı, Zile Kredi ve Yurtlar Müdürü Duran KILIÇ ve futbol takımı hocası Seran ERTAN ile birlikte  Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi M.Sait IŞILDAK ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. İsmail KÜÇÜKALİ'yi makamında ziyaret etti.

Zilemize il ve bölge şampiyonlukları yaşatan futbol takımını ve hocaları Serkan ERTAN'ı ve tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Ziyaretlerinden dolayı KYK Müdürü Duran KILIÇ'a teşekkür ederiz.