Teknik Gezi; "Özkaleli Gıda A.Ş"

Manşetler

Teknik Gezi; "Özkaleli Gıda A.Ş"

•  31 Aralık 2019 Salı

23.12.2019 tarihinde Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Programı I.sınıf öğrencilerinin bilgi ve becerilerini geliştirmek hem de üniversite sanayi işbirliği çerçevesinde bilgi alışverişinde bulunulmak amacıyla hocalarıyla birlikte Özkaleli Gıda A.Ş.fabrika ziyareti yapılmıştır.

Öğrenciler Zile pekmezi ve diğer ürünlerin üretimini görürken aynı zamanda tadına bakmışlardır.Firmanın üretimleri içerisinde Domates Salçası, Kuşburnu,Alıç,Kızılcık Pulp ve Marmelatı, Keçiboynuzu ve Dut Pekmezi üretimlerinin de olduğunu, firma üretimlerinin  yurt içinde ve yurt dışında pazarlandığı hakkında bilgi sahibi olmuşlardır.

Özkaleli A.Ş. yönetim kurulu başkanlığını Orhan Özkaleli, işletme müdürü Hasan Özkaleli beylere ve Gıda Mühendisi Eda hanıma Yüksekokulumuz  öğrencilerine her zaman kapılarını açtıkları için ve her zaman desteklerini esirgemedikleri için çok teşekkür ederiz.

Öğr.Gör.Yasemen ÖZTÜRKEN

Gıda İşleme Bölüm Bşk.V.