Sergi

Manşetler

Sergi

•  31 Aralık 2019 Salı

Sergi: “Zile’nin Tarihi ve Kültürel Mirası”

Yüksekokulumuzda Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Mimari Restorasyon Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Uğur DEMİRBAĞ ve Mimar Salih EVİRGEN tarafından 26 Aralık 2019 – 3 Ocak 2020 arasında “Zile’nin Tarihi ve Kültürel Mirası” adlı sergi düzenlemiştir.

Serginin küratörlüğünü yapan Bölüm hocalarından Uğur DEMİRBAĞ ve Salih EVİRGEN, öğrencilerle birlikte hazırladıkları Zile’deki dini ve sivil yapıların plan, kesit ve görünüşlerinin laboratuvar çalışması yapılarak bilgisayar ortamında çizimleri ortaya çıkarılmıştır. Bu çizimler yerinde saha araştırması yapılarak fotoğraflarla desteklenmiştir.