Konferans; "105. Yıldönümünde Kafkas Cephesi ve Sarıkamış Harekatı"

•  31 Aralık 2019 Salı

Yüksekokulumuz'da “105.Yıldönümünde Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı” Düzenlenmiştir.

Yüksekokul Nizamiye Girişinden Seminer salonuna kadar yürüyüşle başlayan programa, Zile Milli Eğitim Müdürü Sayın Hacı Bayram POLATTİMİR, Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr.Üyesi Emin ARSLAN ve Müdür Yardımcıları, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Fikret UYSAL, MHP İlçe Başkanı Sayın Ahmet ZİRAATÇİ, Ülkü Ocaklı Zile İlçe Başkanı Ufuk KAMIŞ, Zile Engelli Derneği Başkanı Halil İÇÇANİ,Yüksekokulumuz öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katılmıştır.

Kur’an-i tilaveti ile başlayan program, Şehitlerimiz anısına video gösterimi, şiirler ve kahramanlık türküleri ile devam etmiştir.

Programın devamında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümü Dr.Öğr. Üyesi Yunus Emre TEKİNSOY tarafından “105.Yıldönümünde Kafkas Cephesi ve Sarıkamış Harekatı” başlıklı bir konferans verilmiştir.

Program misafirlere lokum ikramıyla ve resim sergisi gezilerek son bulmuştur.