Seminer; "Kariyer Planlaması ve CV Hazırlama Teknikleri"

•  17 Ekim 2019 Perşembe

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Tarafından yüksekokulumuz öğrencilerine "Kariyer Planlama ve CV Hazırlama" Teknikleri adı altında bir seminer verilmiştir.

Yüksekokulumuz 15 Temmuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerde, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr. Doğan BOZDOĞAN ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Erdem KANIŞLI tarafından verilen seminerde öğrencilerimize " Kariyer Planlama ve Kariyer Planlama Aşamaları, CV Hazırlama Teknikleri, Mülakat Esnasında Yapılması Gerekenler" konularında bilgilendirmeler yapılmışıtır.