Seminer;"Kamu ve Özel Sektörde Kariyer Basamakları"

•  9 Nisan 2019 Salı

Yüksekokulumuz Konferans Salonunda öğrencilerimize yönelik  "Kamu ve Özel Sektörde Kariyer Basamakları" konulu seminer düzenlenmiştir.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kariyer Planlama Koordintörlüğü ve Yüksekokulumuz Akademik ve Sosyal Etkinlik Kurulu işbirliği ile düzenlenen Seminere konuşmacı olarak Üniversitemiz Kariyer Planlama Koordinatörü Dr. Öğr.Üyesi Doğan BOZDOĞAN katılmışlardır.

ZMYO Etkinlik kurulu üyesi Öğr.Gör. Emine ATEŞ'in takdim ve teşekkür konuşması ile başlayan konferansta Dr. Öğretim Üyesi Doğan BOZDOĞAN öğrencilerimize;

• Kariyer planlamasında başvurucu süreci,
  • Hazırlık süreci
  • Sınav süreci
  • Mülakatlar
  • Göreve başlama süreçleri hakkında bilgiler aktarmışlardır.

Konuşmalarının sonunda öğrencilerimizden gelen soruları cevaplandıran Dr.Öğr.Üyesi Doğan BOZDOĞAN'a katılımlarında dolayı Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr. Üyesi M.Sait IŞILDAK'dan tarafında teşekkür plaketi verilmiştir.