KARİYER GÜNLERİ

Manşetler

KARİYER GÜNLERİ

•  6 Mart 2019 Çarşamba

Zile Meslek Yüksekokulul "Akademik ve Sosyal Etkinlik Kurulu" tarafından düzenli olarak yapılan "Kariyer Günleri" Etkinliklerine bu haftaki konukları Ozan ve Mimar Tekin KİREÇCİ ve Kültür ve Turizm Müdürü Necmettin ERYILMAZ olmuşlardır.

Eğitimini aldığı İnşaat teknikerliği ile iş hayatına başlayan Necmettin ERYILMAZ, bir telefonla hayatının değiştiğini ve kendisini Kültür, Turizm ve Sanat'ın içinde bulduğunu, hayatın sunduğu imkanların kaçırılmaması gerektiği konusunda öğrencilerimize tecrübelerini aktarmıştır.

Eğitim hayatı başarılarla dolu olan Mimar Ozan KİRAÇCİ beyefendi ise Mimarlık Fakültesi son sınıfta bitirme projesinde yapmış olduğu müthiş projenin juri tarafından başkalarına yaptırıldığı konusunda eliştirisi üzerine hayata küsmesinin ardında yaşadığı travma ve sonrasında kör olması üzerine başlayan sanat hayatındaki başarılı basamakları anlatan değerli konuğumuza hayat öyküsü ve şiirleri ile Zile Belediyesi Kültür ve Turizm Müdürü Necmettin ERYILMAZ beyefendi ve enstürmanı ile değerli eşleri Kebire Hanfendi eşlik etti.

Kariyer günleri programımıza Tokat Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat KÜÇÜKALİ de katılmışlardır. Konuklarımıza eğitime yapmış oldukları katkıları için plaketleri takdim eden Sayın Murat KÜÇÜKALİ, öğrencilerimize de tecrübelerini aktarmışlardır.

Programın sonunda katılımcılara Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr.Üyesi M.Sait IŞILDAK tarafından teşekkür belgeleri verilmiştir.

Bağlamasıyla türkülerini seslendirip akademik, idari personel ve öğrencilerimize güzel ve eğlenceli dakikalar yaşatan konuklarımıza çok teşekkür ediyoruz.