Mezuniyet Töreni- 2022

Mezuniyet Töreni- 2022

•  25 Haziran 2022 Cumartesi

Yüksekokulumuz Kampüs içinde bulunan şenlik alanında 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlenmiştir.

Çeşitli yarışma, etkinlik ve ikramlarla başlayan mezuniyet programı yüksekokulumuz müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Sait IŞILDAK'ın öğrencilerimize hitabı ve okul birincisi olan öğrencimizin konuşmaları ile devam etti.

Programlarını birincilikle bitiren öğrencilerimize Bölüm Başkanları  Plaket ve hediye takdim ettiler. Tüm öğrencilere başarı belgeleri bölüm hocaları tarafından verildi.

Canlı müzik, havai fişek ve oyun havaları eşliğinde öğrencilerimiz gönüllerince eğlendir.

Mezun öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Video için tıklayınız - 1

Video için tıklayınız - 2