"Yerinde Uygulama Projesi" Kapsamında Bilgisayar Programcılığı Bölümü Öğrencileri "Vural Yazılım ve Bilgisayar" Firmasında İncelemerde Bulundu

•  22 Haziran 2022 Çarşamba

Yüksekokulumuz Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencileri "Yerinde Uygulama" Projesi kapsamında bölgemizde faaliyet gösteren Vural Yazılım ve Bilgisayar Sistemleri Şirketinde İncelemelerde bulundu.

Bölgede Yazılım ve Donanım konusunda en büyük Teknoloji firması olma yolunda büyük adımlar atan Vural Yazılım Bilgisayar San.Tic.Ltd. Şirketi sahipleri Emirhan VURAL ve Mustafa FENERCİ öğrencilerimize tecrübelerini aktardılar.

Aynı zamanda yüksekokulumuz Bilgisayar Programcılığı mezunu olan ve yıllar önce kurdukları şirketi sektörde üst sıralara taşıyan Emirhan ve Mustafa bey'ler şirketi kurdukları zamandan bugüne gelişim sürecini öğrencilerimize aktardılar. Sektörün yeni mezunlarından beklentilerinin neler olduğunu, kendi şirketini kurmak isteyenlere kariyer basamaklarını anlatan şirket yöneticilerine teşekkür ederiz.