Seminer; "Kamuda Kariyer Fırsatları ve Yönetici Beklentileri"

•  28 Mayıs 2022 Cumartesi

Yüksekokulumuz Lojistik Bölümü ve Sosyal Gençlik Kulübü beraberliğinde Meslek Dersleri Mesleği Uzmanından Öğrenme projesi ve Öğrencilerin Kariyer Gelişimi Etkinlikleri kapsamında okulumuzda “ Kamuda Kariyer Fırsatları ve Yönetici Beklentileri “ semineri düzenlendi.

Seminer okulumuz 15 Temmuz Şehitleri Konferans salonunda İlçe PTT müdürü İlker AVCI , Şef Hasan Hüseyin ADIBELLİ ve PTT’de memur olarak görev yapan Çiğdem KARSLI’nın katılımlarıyla gerçekleşti. Seminerde kamuda kariyer için yapılması gerekenler, kamuda kariyer seçenekleri gibi başlıklarda öğrencilere bilgi verildi. KPSS sınavının, kişisel gelişimin ve çalışmanın önemine vurgu yapıldı. Katılımcılar iş deneyimlerini ve beklentilerini öğrencilerle paylaştılar. Seminer 30 yıl kamuda şef ve müdürlük görevlerinde bulunan Hasan Hüseyin ADIBELLi ile mesleği yeni adım atmış Çiğdem KARSLI’nın kamuda çalışmaya bakış açılarını karşılaştırmalı olarak sundular. İlker AVCI bir yöneticilerin  kamuda çalışanlardan nasıl bir beklenti içerisinde oldukları konusunda öğrencilerimize bilgi aktarımda bulundu.

Seminer sonunda katılımcılara okulumuz adına Müdür yardımcımız Öğr. Gör. İsmet PEKDEMİR Teşekkür Belgesi takdim etti. Davetimizi kırmayıp gelen konukluklarımıza öğrencilerimiz ve okulumuz adına teşekkür ediyoruz.