"Meslek Dersi Mesleğinin Uzmanından" Projesi

•  20 Mayıs 2022 Cuma

Yüksekokulumuz tarafından uygulamaya geçirilen “Meslek Dersleri Mesleğin Uzmanından” projesi kapsamında, bölgemizde bulunan branşında uzman, uzun yıllar özel sektörde başarılı çalışmalara imza atmış sektör temsilcileri yüksekokulumuzda derslere girerek tecrübelerini öğrencilerimize aktarmaları amaçlanmıştır.

Zile Meslek Yüksekokulu, bu kapsamda her program ve bölüm için bölgede sektörlerinde faaliyet gösteren kurum/kuruluşları belirleyip onlarla çözüm ortaklığı ilişkisi yürütmektedir. Çözüm ortakları sayesinde öğrenciler üst düzey yöneticilerden ders ve seminer alma ve bu kuruluşlarda teorik bilgilerini pratiğe dönüştürme imkanı bulmaktadır.