"Yerinde Uygulama Projesi" Kapsamında Lojistik Programı Öğrencileri PTT'de

•  17 Ocak 2022 Pazartesi

Yüksekokulumuz Lojistik bölümü olarak yüksekokokulumuzun yürütmüş olduğu ‘’ Yerinde Uygulama’’ projesi kapsamında öğrencilerimizin mesleki yeterliliğini ve mesleki bilgilerini artırmak, dış paydaşlarla, bölgemizin önemli lojistik firmalarıyla buluşmaları sağlamak adına birtakım faaliyetler planladık.

Bu kapsamda okulumuz Lojistik bölümü öğrencileri ile ülkemizin en önemli lojistik faaliyetlerini gerçekleştiren PTT kurumumuzun Zile Şubesini ziyaret ettik. Şube Müdürü sayın İlker AVCI öğrencilerimize PTT hakkında bilgiler verdi. PTT’nin artık posta telefon işlevlerinden daha çok bankacılık ve lojistik faaliyetleri içerisinde yer aldığını aktardı. Lojistik faaliyetlerini lojistiğin başladığı kabul aşamasından gönderinin teslim aşamasına kadar geçen süreci kurum içinde bire bir uygulamalı olarak en ince detayına kadar öğrencilerimize anlattı. Kurumun her bölümünün lojistik faaliyetleri kapsamında hangi süreci kontrol edildiğini bire bir o bölümlerde çalışan uzman arkadaşlar tarafından anlatıldı. Kurumun lojistik kapasitesi ve lojistiğin gelişimi hakkında bilgi verildi. Öğrencilerimizin merak ettiği sorulara başta sayın müdürümüz İlker AVCI ve PTT çalışanları tarafından cevaplar verildi.

Ayrıca Şube müdürümüz yıllar içindeki deneyimlerini öğrencilerimize bir öğretmen öğrenci ilişkisiyle samimiyetle anlattı. Öğrencilerimize bu sektörde nasıl ilerlemeleri gerektikleri ile alakalı tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerimiz adına verimli bir dış paydaş gezi gerçekleştirmiş olduk.

Bizleri kurumunda çok güzel bir şekilde ağırlayan öğrencilerimizin ikramlarına kadar düşünen sayın PTT şube müdürümüz İlker AVCI beye çalışanlarına öğrencilerimiz ve okulumuz adına canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Video için tıklayınız