"Meslek Dersleri Mesleğin Uzmanından" Projesi

Manşetler

"Meslek Dersleri Mesleğin Uzmanından" Projesi

•  8 Ocak 2022 Cumartesi

Yüksekokul olarak başlatmış olduğumuz “Meslek Dersleri Mesleğin Uzmanından” projesi kapsamında, bölgemizde bulunan branşında uzman, uzun yıllar özel sektörde başarılı çalışmalara imza atmış sektör temsilcileri yüksekokulumuzda derslere girerek tecrübelerini öğrencilerimize aktarmaları amaçlanmıştır.

Bu kapsamda uzun yıllar bölgemizde "Aktif Mimarlık ve Mühendislik Şirketinin" sahibi olarak başarılı çalışmalara imza atan Yüksek Mimar Adnan SEÇKİN, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü, Mimari Restorasyon programında bölüm öğrencilerimize tecrübelerini anlatmak için derse girmiştir.

Böyle bir proje, ile sektör temsilcilerini öğrencilerle buluşturmanın hem sektör hem de öğrenciler için çok faydalı olduğunu dile getiren Yüksek Mimar Adnan SEÇKİN, öğrencilerimize; “Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyon projeleri nasıl hazırlanır, projeler hangi kurullara sunulur, kurullara hangi ek dosyalar gönderilir” konularında bilgiler vermiştir.

Ayrıca sektörde iş bulabilmek için öğrencilerin kendilerini nasıl hazırlaması gerektiğini, hangi donanımlarla iş hayatına atılmaları gerektiğini ve sektörde kimlere ihtiyaç duyulduğunu anlatan Yüksek Mimar Adnan SEÇKİN’e projemize destek verdiği için teşekkür ederiz.