Sigortacılık Günleri

Sigortacılık Günleri

•  24 Kasım 2021 Çarşamba

Yüksekokulumuzda Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü tarafından gerçekleştirilen “Sigortacılık Sektörü ve Sektördeki Kariyer Fırsatları” konulu seminer düzenlenmiştir.

Zile MYO Etkinlik Kurulu Başkanı ve Bölüm Danışmanı Öğr.Gör. Ali ÇİÇEK'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak katılan, GEZ Sigorta Acente Sahibi Engin GEZ ve GEZ Sigorta Hasar Uzmanı Hasan GEZER, sigortacılık sektörü hakkında ve sektördeki iş fırsatları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmişlerdir.

Pandemi koşulları standartlarında gerçekleştirilen program katılımcılara teşekkür plaketleri verilerek sonlanmıştır.

Katılımcılara ve konuşmacılara teşekkür ederiz.