2021-2022 Güz Dönemi Eğitim Planlaması

2021-2022 Güz Dönemi Eğitim Planlaması

•  2 Eylül 2021 Perşembe

Yüksekokulumuzda 2021-2022 Güz Döneminde tüm bölümlerimizde;

* 5/I dersleri olan Türk Dili, İngilizce ve Atatürk İlk. ve İnk. Tarihi dersleri uzaktan eğitim yöntemi ile yapılacaktır.

* Yüksekokul müdürlüğü tarafından belirlenen Proje, Sistem Analizi ve Tasarımı, Yönlendirilmiş Çalışma ve Mesleki Çalışma ve Seminer gibi dersler uzaktan eğitim yöntemi ile yapılacaktır.

* Diğer tüm dersler seyreltilmiş şekilde ve "1.sınıflar öğleden önce, 2.sınıflar öğleden sonra" olacak şekilde pandemi tedbirlerine uygun olarak "30 dakika ders - 30 dakika ara" şeklinde sınıflar havalandırılarak yapılacaktır.

* Tüm Sınavlar pandemi tedbirleri kapsamında seyreltilmiş sınıflarda yüzyüze yapılacaktır.

GENEL HUSUSLAR

 Aşı yaptırmış öğrenci ve personeller HES kodu sorgulanarak, yaptırmamış olanlar ise haftada 2 kez PCR testi sonucuna bakılarak yüz yüze derslere alınacaktır.

 Öğrenciler hastalık, temaslı olma ya da PCR testinin pozitif çıkması durumunda karantina ya da hastalık süresince yüz yüze derslere devamdan muaf tutulacaktır.

 Yukarıdaki mazeretler nedeniyle yüz yüze derslere devam edilememesi durumunda ise Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne (UZEM) sadece ders notları yüklenecektir.

 Eğitim ve Öğretim süresince Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen hijyen kurallarına azami derecede uyulacaktır.

NOT

Covid-19 pandemi seyrine göre yapılacak değişiklikler yüksekokulumuz web sayfası ve sosyal medya hesabından duyurulacaktır.