Öğretim Elemanımızdan AB Projesi Başarısı

Öğretim Elemanımızdan AB Projesi Başarısı

•  24 Mart 2021 Çarşamba

Yüksekokulumuzda görevli Öğr. Gör. Serpil SEYFİ ve Niksar Uygulamalı Bilimler Fakültesinde görevli Doç. Dr. Murat SEYFİ tarafından, Cooperation For İnnovation and the Exchange Of Good Practices programı kapsamında hazırlanan “CreICTivity” isimli AB projesi 179.189 Euro’luk bütçe almaya hak kazandı. Bilgi ve iletişim teknolojilerinde yeni uygulamaların geliştirileceği proje İspanya, Slovenya, Almanya, Hırvatistan, Polonya ve Türkiye’de gerçekleştirilecek. Son 3 yıl içerisinde, hazırladıkları 2 Avrupa Birliği projeleri ile desteklenmeye hak kazanan öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.